Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Προγράμματα τηλεδιασκέψεων με κρυπτογράφηση και δωρεάν

 4 δωρεάν Προγράμματα τηλεδιασκέψεων με κρυπτογράφηση.

Οι τηλεδιασκέψεις πλέον έχουν συμβάλει στη ζωή μας ενώντας φωνή και εικόνα των ανθρώπων σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο να εργάζονται και να επικοινωνούν ταυτόχρονα.


Τα προγράμματα τηλεδιασκέψεων έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν καμία σχέση με εφαρμογές και εργαλεία του παρελθόντος. Τα σημερινά προγράματα είναι πολύ πιο απλά στην χρήση, δεν θέλουν καν εγκατάσταση στον υπολογιστή και με λίγα κλικ πραγματοποιείτε μία τηλεδιάσκεψη.

Σας παρουσιάζουμε τέσσερα εργαλεία τηλεδιασκέψεων για επιχειρήσεις, μαθητές, δασκάλους, καθηγητές, σπουδαστές και γενικότερα ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι διαδικτυακά μεταξύ τους με υψηλό ποσοστό ασφάλειας και κρυπτογράφησης.

Προγράμματα τηλεδιασκέψεων με κρυπτογράφηση

Jitsi

προγράμματα τηλεδιασκέψεων
Jitsi Meet η ενναλακτική πρόταση

Jitsi Meet Πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων για απεριόριστους συμμετέχοντες και για απεριόριστη διάρκεια διασκέψεων. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση είναι open source και λειτουργεί εύκολα σε κάθε browser. Πατάτε το START A CALL δίνεται ένα όνομα στην τηλεδιάσκεψη που θέλετε να ξεκινήσετε και με μερικά απλά βήματα ακόμα είστε έτοιμοι!!

Google Hangouts

προγράμματα τηλεδιασκέψεων
Hangouts η πρόταση της Google

Δεν θα μπορούσε η Google να μην έχει την δική της πρόταση στην τηλεδιάσκεψη. Με το Google Hangouts θα μπορείτε για απεριόριστη διάρκεια αλλά με δέκα συμμετέχοντες να κάνετε τις δίκες σας τηλεδιασκέψεις. Απαραίτητο το Gmail φυσικά για όλους τους συμμετέχοντες, εύκολο menu, γρήγορη πρόσβαση, συνίσταται αν έχουμε πρώτη πρoτεραιότητα τον συγχρονισμό τον συνομιλιών σε πολλές συσκευές.

CISCO Webex Meetings

προγράμματα τηλεδιασκέψεων
H Cisco με το WebX

Η πρόταση της CISCO βασίζεται στην απλότητα χρήσης και την ευελιξία της πλατφόρμας είτε στο web είτε στο application. Μέχρι εκατό συμμετέχοντες και απεριόριστη διάρκεια συσκέψεων.

Skype

Skype της Microsoft

Και η πρόταση της Microsoft με το γνωστό Skype είναι μία εξαιρετική και ευέλικτη λύση για τηλεδιασκέψεις. Μπορείτε να κάνετε είτε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά και χωρίς εγκατάσταση μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης μπορείτε και στέλνεται προσκλήσεις στους συμμετέχοντες, ένα link-σύνδεσμο και η επικοινωνία ξεκινάει! Μέχρι 50 συμμετέχοντες και απεριόριστη διάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο ThinkTech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: